Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rendőrségi figyelmeztetés

2015.07.14

1. Kerékpárlopások

Mivel a jó idő miatt megnövekszik a kerékpárral közlekedők száma, sajnos több esetben kapunk feljelentést a kétkerekűek lopásáról is. Kérjük, ügyeljenek arra, hogy biciklijüket lehetőleg több, különböző fajtájú zárral zárják le, és azokat stabilan (pl. közterületi kerékpár-tárolóhoz, villanypóznához, padhoz, fához) rögzítsék! Az esetleges balesetek elkerülése érdekében kérjük, minden esetben tartsák be a KRESZ szabályait!

2. Strandlopások

Nagyobb értéket (készpénz, telefon, ékszer, mp3-lejátszó) lehetőleg ne vigyenek magukkal! Mindig maradjon valaki a táskák közelében, vagy adják le értékes tárgyaikat az értékmegőrzőben! Értékeiket semmilyen esetben ne hagyják őrizetlenül a strandon sem!

3. Iskolai szünidő

A szünidőben a gyerekek gyakran maradnak szülői kontroll nélkül, ezért érdemes felhívni figyelmüket a nyár lehetséges veszélyeire.

A lenge ruházatban könnyelműen elhelyezett értékek a zsebtolvajok számára könnyű prédává válhatnak!

4. Nyitva hagyott ajtók, ablakok

A nagy melegben előfordul, hogy a lakók elfelejtik becsukni a lakásuk ajtóit, ablakait. Ilyen esetekben a szúnyoghálón át a bűnözők könnyűszerrel bejuthatnak otthonukba, ezért kérjük, az ablakokat, ajtókat, kertkaput minden esetben zárják be!

Ne adjunk esélyt a bűnözőknek!

 

 
 

 

Profilkép
Elérhetőség

Szabóné Takács Mária

szabone.t.maria@gmail.com


Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 26261
30 nap: 101
24 óra: 4